Statusuri Messenger
2 participanți
Sunny :: ^ Let's smile ^ :: * Cafenea *
Pagina 1 din 1
Statusuri Messenger
Ce statusuri vi se par mai deosebite?
O sa adaug si eu cateva:
* Stilul tau de agatat e putin cam demodat.. Mai e frate, pana ajungi un smecher adevarat
* Imi place sa fac tot ce-mi trece prin cap.Fara regrete, fara alte sentimente.E bine sau rau, o fac in felul meu [ ]
* Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. :x
* Tu de vei iubi pe alta… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!!!
* Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva..
O sa adaug si eu cateva:
* Stilul tau de agatat e putin cam demodat.. Mai e frate, pana ajungi un smecher adevarat
* Imi place sa fac tot ce-mi trece prin cap.Fara regrete, fara alte sentimente.E bine sau rau, o fac in felul meu [ ]
* Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. :x
* Tu de vei iubi pe alta… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!!!
* Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva..
Re: Statusuri Messenger
1. Mi-am aprins becu sa sting lumina…
2. Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa…
3. Bate si ti se v-a deschide… proces penal !
4. Psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
5. Dragostea eterna dureaza 3 luni.
2. Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa…
3. Bate si ti se v-a deschide… proces penal !
4. Psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
5. Dragostea eterna dureaza 3 luni.
ToXic L0lip0p- Member
-
Vârstă : 28
Localizare : Mioveni
Stare de spirit : haPpy
Hobby-uri : B.U.G Mafia
Numărul mesajelor : 231
Puncte Sunny : 16228
Data de înscriere : 07/03/2010
Sunny :: ^ Let's smile ^ :: * Cafenea *
Pagina 1 din 1