Sunny
Bun venit pe forum ! kiss
Dupa cum vezi, forumul nostru are nevoie de ajutor pentru a se dezvolta..Vrei sa ne ajuti?

Da? Nimic mai simplu.. Iti poti face un cont, folosind butonul "Register" din meniu. (sau "Login" pentru conectare, daca ai deja cont)
Nu? Eh.. Poate te razgandesti. kiss

Daca alegi sa te inscrii pe forum...:
happy Nu uita de regulament! Trebuie citit si respectat inainte de a posta mesaje, altfel poti fi sanctionat.
happy Daca ai probleme sau nelamuriri, ma poti contacta printr-un PM (mesaj privat).

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Sunny
Bun venit pe forum ! kiss
Dupa cum vezi, forumul nostru are nevoie de ajutor pentru a se dezvolta..Vrei sa ne ajuti?

Da? Nimic mai simplu.. Iti poti face un cont, folosind butonul "Register" din meniu. (sau "Login" pentru conectare, daca ai deja cont)
Nu? Eh.. Poate te razgandesti. kiss

Daca alegi sa te inscrii pe forum...:
happy Nu uita de regulament! Trebuie citit si respectat inainte de a posta mesaje, altfel poti fi sanctionat.
happy Daca ai probleme sau nelamuriri, ma poti contacta printr-un PM (mesaj privat).
Sunny
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Statusuri Messenger

2 participanți

In jos

Statusuri Messenger Empty Statusuri Messenger

Mesaj Scris de Scorpiutza.^_^ Mar Mar 09, 2010 3:49 am

Ce statusuri vi se par mai deosebite? flirt

O sa adaug si eu cateva: happy4

* Stilul tau de agatat e putin cam demodat.. Mai e frate, pana ajungi un smecher adevarat ok
* Imi place sa fac tot ce-mi trece prin cap.Fara regrete, fara alte sentimente.E bine sau rau, o fac in felul meu [ love ]
* Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. :x
* Tu de vei iubi pe alta… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!!! love
* Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva.. indiferent1
Scorpiutza.^_^
Scorpiutza.^_^
Administrator
Administrator

feminin Scorpion Sobolan
Vârstă : 28
Localizare : In Ochii Tai :x
Stare de spirit : Crazy :D
Hobby-uri : Music :x

Numărul mesajelor : 159
Puncte Sunny : 16872
Data de înscriere : 20/08/2009

https://sunny.forumgratuit.ro

Sus In jos

Statusuri Messenger Empty Re: Statusuri Messenger

Mesaj Scris de ToXic L0lip0p Mier Mar 10, 2010 5:00 am

1. Mi-am aprins becu sa sting lumina…
2. Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa…
3. Bate si ti se v-a deschide… proces penal !
4. Psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
5. Dragostea eterna dureaza 3 luni. :devil0:
ToXic L0lip0p
ToXic L0lip0p
Member
Member

feminin Rac Sobolan
Vârstă : 28
Localizare : Mioveni
Stare de spirit : haPpy
Hobby-uri : B.U.G Mafia

Numărul mesajelor : 231
Puncte Sunny : 16228